به وبلاگ ايران نگين درخشان كشورهاي قاره آسيا خوش آمديد

يخچال هاي استان كرمان

يخچال حاج آقا علي : يخچال حاج آقاعلي در روستاي عباس آبادحاجي در شش كيلومتري شمال رفسنجان واقع شده است . بنا در دوره قاجار ساخته شده است و مصالح ساختماني بكار برده شده در آن شامل خشت ، اندود كاهگل ، آجر و قلوه سنگ (در چاله يخ) مي باشد .


يخچال كبوتر خان : يخچال كبوتر خان رفسنجان در روستاي كبوترخان در 23 كيلومتري شرق رفسنجان واقع شده است . ساختمان آن مربوط به دوره ساساني است و مصالح به كار رفته در آن خشت و اندودكاه گل مي باشد . اين يخچال در حال حاضر دچار فرسايش شديد گشته و رو به ويراني مي رود.


يخچال لنگر ماهان : خچال لنگرماهان در خارج روستاي لنگر در پنج كيلومتري شمال شرقي ماهان قرار دارد . بناي آن مربوط به دوره قاجار است . براي ساخت اين يخچال از خشت با اندود كاه گل و همچنين قلوه سنگ (در پي)استفاده شده است . اين بنا به علت بارش برف و باران آسيب ديده است و در حال حاضر متروك مي باشد .


يخچال مؤيدي : يخچال مؤيدي كرمان در خيابان ابوحامد شهر كرمان قرار دارد . قدمت آن احتمالاً به دوره صفوي مي رسد و مصالح استفاده شده در ساخت آن شامل خشت خام و ملات گل و اندود كاه گل مي باشد . در حال حاضر اين بنا از طرف سازمان ميراث فرهنگي مورد مرمت قرار گرفته است .


 يخدان مويدي ( خارج از كرمان ) : اين اثر تاريخي كه در گذشته خارج از شهر كرمان قرار داشت ، اكنون به علت توسعه و گسترش شهر در جوار خيابان ابوحامد واقع است . عناصر تشكيل‌دهنده يخدان شامل مخزن ، حصار ، استخر و چاله‌يخدان است . پلان مخزن دايره شكل است كه گنبدي از نوع بستو بر روي آن احداث شده است . حصار آن نسبتاً بلند و ‪ ۱۲متر ارتفاع دارد . مصالح بنا خشت خام و ملات گل است . كاربري يخدان در گذشته نگهداري يخ براي ايام تابستان مردم بوده است . اين بنا در اواخر دوره صفوي بنا شده و نام مويدي از آن نظر است كه قنات مشهور به مويدي آب آن را تامين مي‌كرده است .


يخچال محمود آب : يخچال محمود آباد سيرجان در ابتداي روستاي محمود آباد سيد در20 كيلومتري سيرجان قرار دارد . قدمت آن احتمالاً به اوايل دوره قاجار مي رسد و مصالح به كار رفته در آن خشت خام و اندود كاهگل مي باشد . در حال حاضر گنبد بنا دچار فرسايش شديدي شده است و كاربردي ندارد .


يخچالهاي حاج رشيد : يخچالهاي حاج رشيد سيرجان (دو يخچال) در نزديكي بلوار شيخ فضل الله نوري شهر سيرجان واقع شده اند . تاريخ ساخت آنها سال 1271 هجري قمري است و مصالح به كار رفته در ساختمان آنها شامل لاشه سنگ ، قلوه سنگ و خشت مي باشد . اين دو يخچال و ديوار آنها توسط سازمان ميراث فرهنگي مرمت شده و فعلاً كاربردي ندارد .

1

روستاهاي كرمان

روستاي سيرچ : شهرستان كرمان ، بخش شهداد ، داراي طبيعت زيباي كوهستاني و آب و هواي مناسب.


روستاي كوهپايه : شهرستان كرمان ، بخش مركزي ، داراي طبيعت زيباي كوهستاني و آب و هواي مناسب.
 
روستاي بيد خوان : شهرستان بردسير ، بخش مركزي ، منطقه خوش آب و هواي كوهستاني با درختان كهنسال.

روستاي دلفارد : شهرستان جيرفت ، بخش مركزي ، داراي دره خوش آب و هوا.

روستاي خبر : شهرستان بافت ، بخش مركزي ، داراي طبيعت زيباي كوهستاني و منطقه حفاظت شده حيات وحش و زيارتگاه شاه ولايت.

روستاي طرز : شهرستان راور ، بخش مركزي ، داراي آب و هواي مناسب در حاشيه كوير و سروهاي بسيار قديمي.

روستاي هنزا : شهرستان بافت ، بخش رابر ، داراي دره كوهستاني و درختان كهنسال گردو.

روستاي لاله زار : شهرستان بردسير ، بخش مركزي ، داراي منطقه گردشگري خوش آب و هوا.

1

غار هاي استان كرمان

غار آهكي طرنگ : غار آهكي طرنگ به عنوان مهمترين و طولاني ترين غار استان كرمان كه در نوع خود بي نظير و داراي مناظر وجلوه هاي طبيعي بسيار زيبا و پديده هاي شگفت انگيز است كه خود از جاذبه هاي طبيعي گردشگري استان كرمان محسوب مي گردد و مي تواند به عنوان يك قطب گردشگري در جنوب غربي استان كرمان ايفاي نقش نمايد . اين غار از جمله غارهاي متعدد مناطق كوهستاني استان كرمان مي باشد كه در فاصله 230 كيلومتري جنوب غربي شهر كرمان واقع شده است .


غار ميرزا :
غار ميرزا در ارتفاع2342 متري از سطح دريا قرار دارد و از نقطه نظر فني از درجه سختي بالايي برخوردار است . غار ميرزا داراي هشت تالار اصلي و چهار تالار فرعي است كه هركدام ويژگيهاي خاصي را دارند ودربخش مياني غار 90 متر فرود در فضاي معلق، غار نورد را به دنياي اسرار آميزي مي رساند و وسعت غار مذكور در اين قسمت به 150 متر مربع مي رسد كه اين خصوصيت اين غار را در بين غارهاي كشور كم نظير و در ميان غارهاي استان بي همتا كرده است.

1

رود"استان كرمان"

رودهاي حوزه آبريز جازموريان : مساحت اين حوزه در حدود8300 كيلومتر مربع است و شامل رودخانه هايي است كه به درياچه هامون جازموريان مي ريزند . مهم ترين رودخانه اين حوزه هليل رود است كه شاخه هاي مهمي مانند زردشت از گوفر ، بافت از لاله زار ، رابر از الفتح (شاه كوه) ، طيل از كوهراز و اسفندقه از ارتفاعات اسفندقه به آن مي پيوندند و پس از مشروب نمودن اراضي جيرفت و شهرستان كهنوج وارد هامون جازموريان مي شود . اين حوزه آبريز ، فاقد پوشش گياهي قابل توجه است و به علت وجود دائمي برف كوه هاي نامبرده ، آب دائم دارد .


آبريز نمك زارهاي مركزي :
از رودخانه هاي اين حوزه مي توان قهرج رود و تهرود را نام برد . شاخه هاي ديگر از رودخانه هاي اين حوزه عبارتند از: لاله زار رود ، رود شور ، رفسنجان كوسك ، چاري ، ماهونگ و كسك .


ساير رودخانه ها :آ
ب بخشا در برد سير ، راور در منطقه راور ، خبر در منطقه خبر بافت و رودخانه تنگوئيه ( پلنگي ) در سيرجان از ديگر رودخانه هاي استان كرمان به شمار مي روند .

1

جنگل هاي "استان كرمان"

منطقه پاسيب : منطقه پاسيب در نزديكي چترود ( حد فاصل كرمان – زرند ) با كوه هاي زيبا و پوشش گياهي متنوع است .


لوت زنگي آباد : لوت زنگي آباد واقع در جنوب شهرستان بم كه تنها زيستگا ه نوعي آهو است به نام چينكارا كه براي گردشگران خارجي به خصوص زيست شناسان و متخصصان بسيار جالب توجه خواهد بود .


منطقه حفاظت شده بيدوييه بردسير : منطقه حفاظت شده بيدوييه بردسير شامل 1200 راس آهو و تپه ماهورهاي بسيار زيبا است .


دشت هاي بلورد سيرجان : زيستگاه تابستاني پرنده اي به نام هوبره است كه تعداد آن در دنيا كاهش يافته اما خوشبختانه در استان كرمان به تعداد زياد ديده مي شود .


تالاب جازموريان : تالاب جازموريان كه در فصل زمستان زيستگاه مناسبي براي هزاران پرنده مهاجر از جمله فلامينكو ، انواع غاز ، اردك و مرغابي وحشي و به ويژه محل مناسبي براي زمستان گذراني هوبره است.


ساير مناطق حفاظت شده : پناهگاه حيات وحش مهرييه ، پناهگاه حيات وحش مهرييه كه جنگل هاي منحصر به فرد كهور دارد ، منطقه شكار ممنوع شهر بابك (گودچاه) ، منطقه شكار ممنوع انجرك رابر ، منطقه شكار ممنوع كوه شير بم ، منطقه شكار ممنوع كوه نو درهنگ ، جنگل هاي بنه و بادام چاه زار سيرجان ، مناطق ديدني زرند و كوهبنان از ديگر مناطق حفاظت شده استان كرمان است .

1

چشمه"استان كرمان"

 

چشمه حسين آباد در راين : اين چشمه در 33 كيلومتري شمال غربي راين- كرمان واقع شده است . اين نوع آب ها در دستگاه گوارش باعث قليايي شدن محيط معده و سپس تحريكات ترشحات آن مي گردد و در سيستم كبدي و لوزالمعده به سبب تحريك لوزالمعده و بزاق اثر بهبود بخشي دارند .

چشمه قلعه عسكرا : اين چشمه در 11 كيلومتري روستاي سلطان آباد در جنوب كرمان واقع شده است . اين دسته آب ها بيشتر مصرف خارجي دارد و در رفع بيماري هاي لنفاتيسم ، راشيستيسم ، برخي از بيماري هاي پوستي ، رماتيسمي و نيز بيماري هاي زنانه مؤثر است.
 
چشمه آب معدني قاسم آباد : اين چشمه به فاصله شش كيلومتري شرق رفسنجان در روستاي قاسم آباد واقع شده است و در اصل قنات قديمي است كه آب آن از سال هاي گذشته مورد استفاده درماني اهالي منطقه بوده است . خواص درماني اين نوع آب ها در درمان بيماري هاي رماتيسمي ، گوش و حلق و بيني مي باشد . همچنين اثر نيرو بخش نيز دارد .

چشمه معدني ته خاتون : چشمه معدني ته خاتون در شرق كرمان به فاصله 13 كيلومتري روستاي جوشان واقع شده است . آب اين چشمه داراي اثر آرام بخش براي دردهاي مفصلي و عصبي است .

چشمه معدني قرقره (باب ترش) : اين چشمه در فاصله 40 كيلومتري راين كرمان واقع شده است . اين نوع آب در درمان خارجي بيماريهاي لنفاتسم ، راشيتيسم و بيماري هاي پوستي ، رمانيسمي و همچنين بيماري هاي زنانه مصرف است .

چشمه آب معدني ابارق : اين چشمه در جنوب شرقي كرمان در فاصله 11 كيلومتري شمال دهكده ابارق واقع شده است . آب چشمه براي دستگاه هاضمه بدن مفيد است . مصرف اين دسته آب ها در درمان بيماري هاي مفصلي نيز توصيه مي شود . از آب چشمه براي استحمام استفاده مي كند.

 

1

كوه "استان كرمان"

كوه هزار : اين كوه در 114 كيلومتري شمال غرب بم در دهستان راين واقع شده و 4465 متر ارتفاع دارد . روستاهاي بزرگي چون ميرشادي ، زر دود و زارچو در دامنه هاي شمالي و بابي ني ، زمان آباد ، نروك ، درزنيه، گارچيدان ، گاهو ، در گورو ، بهرسوز ، گيشيگان ، گرو ، در آسياب در دامنه هاي شرقي و نمش ، باب كهنوج ، هنزا و زنك در دامنه هاي جنوبي و گندگاو ، درآلو و باب گنجي در دامنه هاي غربي آن واقعند كه بدليل ارتفاع زياد داراي آب و هواي نسبتاً سردي است .


كوه بي سوخته : اين كوه در 45 كيلومتري شمال غربي شهربابك در قسمت شمال روستاي آبدار واقع شده و 2750 متر ارتفاع دارد .


كوه بيد شيرين : اين كوه با ارتفاع 2973 متر در 58 كيلومتري شرق سيرجان واقع شده است و سرچشمه رودخانه حسين آباد سوج مي باشد .


كوه بيدويه : ارتفاع اين كوه 3230 متر است و در 41 كيلومتري جنوب غرب شهداد واقع شده است .


كوه پلوار : كوهستان پلوار كه همانند ديواري ناحيه جنوبي كوير لوت را از بخش هاي دروني كشور جدا مي سازد ، به صورت رشته اي به طول 147 كيلومتر از سوي شمال غربي به طرف جنوب شرقي كشيده شده و پهنه اي به وسعت 1450 كيلومتر را زير پوشش قرار داده است .مهم ترين كوه هاي اين كوهستان از سوي شمال به جنوب به ترتيب عبارتند از : تيغه سياه ، تل زرد ، تل شورد ، دينر ، ميانكوه ، سياه كوه گورك ، ده ماني روز ، خر خسرو و گودرچاه .


كوه پوركان :
اين كوهستان در شمال شرقي شهر بابك و غرب شهرستان رفسنجان واقع شده و از كوه هايي چون نجيب ، اسپزار ، محمد آباد ، توران ، كلاته ، تنه كوه ، زوج ، بي سوخته ، ده حاجي ، نر كوه ، كمر مدوار ، كمر سفيد ، سنگ آواز كه اغلب آنها بيش از 2500 متر ارتفاع دارند ، تشكيل يافته است . بلندترين قله آن ، كوه پوركان يا پاري كوه نام دارد كه ارتفاع آن 3443 متر است و در 32 كيلومتري شمال شرقي شهر بابك قرار دارد .


كوه جوپار : اين كوه در 43 كيلومتري جنوب شرقي كرمان با ارتفاع 4135 متر واقع شده است . مرتفع ترين قله آن به نام سه ساخ بزرگ به ارتفاع 4200 متر و قله بلوچي با 4000 متر در جنوب غربي ماهان قرار دارند .

كوه باغ بالا : اين كوه در 30 كيلومتري شمال شرق كرمان واقع شده و 3775 متر ارتفاع دارد . اين كوه سرچشمه رودهايي چون چتررود است و جزو ارتفاعات پلوار محسوب مي شود .


كوه قدمگاه : اين كوه در 38 كيلومتري جنوب غربي بم و در مجاورت دهستان آب گرم قرار دارد كه موقعيت دقيق استقرار آن شرق روستاي در رود مي باشد .


كوه سرمشك : اين كوه با ارتفاع 4048 متر و در 105 كيلومتري شمال غربي جيرفت قرار دارد و دومين قله از كوه هاي هزار است كه سرچشمه رودهاي رودرو و هليل رود مي باشد . اين كوه در شرق روستاي سرمشك از توابع دهستان دهتازيان شهرستان سيرجان و شمال روستاي سرمشك از شهرستان جيرفت واقع شده است . از ارتفاعات مهم اين كوه قله "دندانه هنزا" است كه در غرب روستاي هنزا قرار دارد و حدود 3650 متر ارتفاع دارد .

1

شهرستان رضوانشهر

 

 

شهرستان رضوانشهر

 

شهرستان رضوانشهر در شمال غربي گيلان, بين سواحل درياي خزر و رشته كوه هاي سرسبز تالش قرار دارد و از دو بخش جلگه اي و كوهستاني تشكيل شده است. اين شهرستان از شمال به درياي خزر و شهرستان تالش, از غرب به شهرستان خلخال, از جنوب به شهرستان هاي صومعه سرا و ماسال و از شرق با شهرستان بندر انزلي مرز مشترك دارد. در گذشته, رضوانشهر را " رضوانده " مي گفتند.

 

جمعيت شهرستان رضوانشهر بر پايه ي آمار سال 1385 , نزديك به 70 هزار نفر برآورد مي گردد كه با اين احتساب 6/2 درصد كل جمعيت استان گيلان را دارا مي باشد و مردمان آن به زبان هاي تالشي, گيلكي و آذري صحبت مي كنند.

 

مساحت شهرستان رضوانشهر, 294/770 كيلومتر مربع و شامل دو بخش پره سر و مركزي و شهرهاي رضوانشهر و پره سر, و داراي چهار دهستان به نام هاي ديناچال, ييلاقي ارده, خوشابر و گيل دولاب و 110 روستا مي باشد.

 

نخستين مدرسه به شيوه نوين در رضوانشهر ( رضوانده سابق) در سال 1303 خورشيدي بنا گرديد.

 

اقتصاد شهرستان رضوانشهر بر پايه ي كشاورزي, دامداري است. مهم ترين محصولات كشاورزي رضوانشهر: برنج, گندم, جو و ذرت مي باشد. پرورش دام به دليل دارا بودن مراتع مناسب ( 22 هزار هكتار در شهرستان رضوانشهر ) از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد.

 

جاهاي ديدني و گردشگري شهرستان رضوانشهر: سواحل زيباي درياي خزر در سيمبرخاله و تاز آباد, آبشار ويسادار پره سر, مناطق كوهستاني ارده و زندانه و برزكوه, بناي تاريخي اسپيه مزگت ( مسجد سفيد) ديناچال, خرابه هاي شهر گسگر در روستاي هفت دغنان, گورستان باستاني مينه رو و وسكه, دژ زرين كول در ييلاق شوشل دشته دومن, گورستان باستاني رفيه رود ميانرود, پل آجري پونل, خانه تاريخي سردار مقتدر در ييلاق آق مسجد, آق مسجد رينه, آرامگاه سيد شرف شاه و سيد امين السلطان غريب بنده.

 

                                  

 

                                 

 

                              

 

1

درياچه استان كرمان

چاله لوت : واقع در شمال شرقي كوه هاي كرمان را مي توان يكي از آبگيرهاي منطقه به شمار آورد كه از خشك ترين و كم آب ترين حوزه هاي آبريز ايران است . اين درياچه در حد فاصل استان هاي سيستان و بلوچستان و كرمان واقع شده و حوزه آبريز بخش غربي آن ، مناطقي از استان كرمان را مشتمل بر شهرستان بافت ،كهنوج و سبزه واران در برمي گيرد .


درياچه جازموريان : درياچه و تالاب هامون جازموريان كه ميزان آب و وسعت آن متغير است و جزو درياچه هاي دائمي به شمار نمي رود . رودخانه هليل رود از طرف غرب و رود بمپور از جانب شرق به اين درياچه مي ريزند . اين درياچه در واقع يك حوضچه تبخيري است كه محل تخليه تمامي زهكش منطقه و رودهاي هليل و بمپور ( رود بمپور در حوزه آبريز شرق جازموريان است ) و ديگر انشعابات فرعي رودهاي كوچك و فصلي موجود در حوزه است .

1

شهر توريستي لاهيجان

 

16/       نميشه از گيلان نوشت و از لاهيجان يادي نكرد. لاهيجان از زيباترين شهرهاي گيلان و ايران مي‌باشد. موقعيت جغرافيايي اين شهر در ناحيه كوهپايه‌اي، كه تپه ماهورهاي آن را بوته‌هاي هميشه سبز چاي در رديف‌كاري‌هاي منظم هندسي پوشانده است، همراه با معماري بسيار زيبا و خانه‌هاي ويلايي با سقف‌ها و رنگ‌آميزي متنوع، جلوه زيبايي به سيماي شهر بخشيده است. به عبارت ديگر در لاهيجان زيبايي‌هاي طبيعت و شهرسازي يكديگر را تكميل كرده‌اند.

          لاهيجان منطقه‌اي است كه از شمال به درياي خزر، از خاور به لنگرود، از جنوب به ديلمان، از جنوب غربي به سياهكل و از باختر به آستانه اشرفيه محدود مي‌شود كه در 50 درجه و صفر دقيقه شرقي و در 37 درجه و 11 دقيقه شمالي عرض جغرافيايي قرار دارد. اين شهر ساخته‌شده بر سرزميني هموار و جلگه اي است كه حاصل رسوبات به جاي مانده از رودهاي گيلان مي‌باشد. از نظر موقعيت جغرافيايي و ويژگي‌هاي تاريخي يكي از شهرهاي مهم گيلان به شمار مي‌رود و مدت‌ها مركز بخش بيه‌پيش گيلان بوده است.


            وجه تسميه لاهيجان ريشه در ويژگي اقتصادي آن دارد . به طوريكه كلمه لاهيجان از دو جزء (( لاه ))به معني ابريشم   و(( جان)) ؛ پسوند مكان تشكيل شده ، كه در مجموع به معني شهر ابريشم است .     آب و هواي آن در بخش جلگه اي معتدل مرطوب و در قسمت كوهستاني سرد است.


           لاهيجان از نظر جذابيت توريستي اهميت زيادي دارد موزه تاريخي طبيعي شهر استخر قديمي آن و پارك تفريحي و آرامگاه كاشف السلطنه و مقبره شيخ زاهد در كنار بسياري از يادمانها ي تاريخي و مساجد قديمي و بناهاي زيبا از جمله جاذبه هاي جهانگردي لاهيجان بشمار مي آيند . با بهره گيرى از پروژه تله كابين تحول بزرگى در توريسم لاهيجان ايجاد مى شود. گفته مى شود بهره بردارى از پروژه تله كابين لاهيجان تا پائيز امسال انجام خواهد شد 


                                                               


    


 

1

مرموزترين روستاي ايران كجاست؟

 

به گزارش مركز خدمات تخصصي بين المللي ايرانشناسي جهاددانشگاهي واحد علامه طباطبايي به نقل از خبرگزاري مهر- روستاي ايستا واقع در شهرستان طالقان شايد مرموزترين روستاي ايران باشد، روستايي در خاك البرز كه مردمانش در زمان توقف كرده اند.

سكوت حكمفرماست و كسي كاري به كار كسي ندارد. در كوچه ها اثري از رد پاي تكه آهنهايي كه در شهر “خودرو” ناميده مي شود نيست. مردماني كه چون تابلو نقاشي زندگي و آداب و رسوم گذشته را در عصر ارتباطات يدك مي كشند.

نه تنها شبها پاي تلويزيون نمي نشينند كه به شب نشيني هم اعتقادي ندارند. عروسي و عزا ندارند و مراسمي چون جشن تولد، سالگرد ازدواج و… براي آنان معنا و مفهومي ندارد.

مهمان نواز هستند به شرطي كه احدي از زنان قصد ورود به روستاي آنان را نداشته باشد. همانطور كه تا كنون كسي از دنياي بيرون زنان آنان را نديده است. متمول هستند و از طريق فروش زمينهاي پدريشان در تبريز روزگار مي گذرانند.

گروهي از پيروان ميرزا صادق مجتهد تبريزي، فقيه مشهور دوره مشروطه كه با الهام از آراي تجدد ستيز او چنين زندگي را در زمانه تسلط مدرنيته سامان داده‌اند.

ميرزا صادق مجتهد تبريزي از فقهايي بود كه در هر دو حيطه نظر و عمل، بسيار بر طرد مطلق انديشه تجدد و دستاور‌هايش تاكيد مي‌كرد و تا پايان عمر بر عدم جواز استفاده از ابزار تكنولوژيك و امور جديد و مدرن فتوا مي‌داد.

اهالي روستاي ايستا واقع در شرق طالقان اوقات شرعي نماز را با شاخصه‌هاي خود استخراج كرده و آغاز و پايان ماه مبارك رمضان را نيز با رويت خويش تعيين مي‌كنند، به روياي صادقانه معتقدند، آنان به شدت منتظر ظهور امام مهدي ‌(عج) هستند.

فرزندان آن بعد از رسيدن به سن تكليف مختارند كه با آنان زندگي كنند يا به شهر تبريز بازگردند، هيچگونه فعاليت‌ سياسي و اجتماعي نداشته و باورهاي خود را تبليغ نمي‌كنند.

اهالي روستاي ايستا شناسنامه ندارند و جزو آمار جمعيت ايران به حساب نمي آيند. هيچگونه خدمات دولتي را دريافت نمي كنند. از امكانات رفاهي جديد مانند آب لوله كشي، گاز، برق، تلفن، راديو و تلويزيون و… استفاده نمي‌كنند.

كودكان آن روستا به سبك سنتي و مكتب خانه‌اي با فراگيري دروسي همانند واجبات و محرمات فقهي، خوشنويسي و اصول عقايد سواد دار مي‌شوند.

ساعت مچي و ديواري در محل زندگي “اهل توقف” وجود ندارد و سيمان و آهن در معماري خانه‌هاي آنان به كار نرفته است.

آنان به نحو اسرارآميزي از مردم فاصله مي‌گيرند و كمتر كسي را به خانه خود راه مي‌دهند.
از هر نوع مظاهر مدرنيته و تكنولوژي دوري مي‌كنند و با اين عزلت گزيني و انتخاب زندگي رهباني، هاله‌اي از شايعات و سخنان عجيب را در اطراف خود پراكنده‌اند.

اهالي بومي طالقان كه به درستي نمي‌دانند اينان از كجا آمده‌اند و چه مرام و مسلكي دارند، گاه آنان را اسماعيلي مذهب و زماني دراويش ترك دنيا گفته قلمداد مي‌كنند كه در انتظار ظهور امام مهدي (آخرين پيشواي شيعيان) هستند.

1
X